Aktiviteter & utflykter

Sommarlägret 2022

Varje år har vi sommarläger med mycket träning, övernattning och bad. I år höll vi till på Nynäs Sportboende. Dagarna var fullspäckade med utomhusträning från morgon till kväll och eleverna var riktiga kämpar trots årets varmaste helg.

Vi hann med branta backar klockan sex på morgonen, sen nattpromenad, kortspel, mys med fika, grillning och såklart vår traditionella vattenträning där eleverna får prova att träna i djupt vatten med dogi på!

Vi längtar redan efter nästa sommar!

Kom och ha roligt med Nynäshamn Kyokushin Karate!

Förutom den schemalagda karateträningen har vi regelbundet andra slags aktiviteter med syfte att ha roligt tillsammans, lära känna varandra samt stärka gruppen.

Här presenterar vi lite av vad vi haft för oss senaste året!

Skansen

Klubben drog till skansen. Det blev en rolig och upplevelserik dag som avslutades med en glass!

Snöträning

En gammal japansk tradition är att träna barfota i snö. Eleverna fick prova, självklart under trygg stöttning!

Grillfest

Karateklubben Blev inbjudna till Segersäng. Vi började med träning. Sen blev det grill och bad i poolen!

Badhuset

Karateklubben hyrde Ösmo simhall en kväll för lite vattenträning. Efteråt blev det fri lek!

Trygghet och gemenskap

Vi på Nynäshamn Kyokushin Karate jobbar aktivt för att skapa gemenskap och trygga relationer mellan eleverna.

När gruppen får chansen att tillsammans göra saker som stärker samhörigheten, skapas en vi-anda. Känslan får inte bara gruppen att må bättre, den ger ledaren också bättre förutsättningar för att leda.


Svenska högtider

Kultur och tradition är viktigt, det bidrar till en tryggare självkännedom, empati och ökad förståelse för andra människor.

Hos Nynäshamn Kyokushin Karate uppmärksammar vi regelbundet våra Svenska högtider. Utöver det passar vi såklart på att fira andra slags helgdagar också när vi får möjlighet!

YouTube // Nynäshamn Kyokushin Karate

På vår YouTube-kanal lägger vi upp senaste videoklippen från träningar och andra aktiviteter.

Nynäshamn Kyokushin Karate bjuder regelbundet in föräldrar och andra anhöriga att träna tillsammans med oss och varje säsong och varje lov har NKK Öppet Hus där vi bjuder in Nynäshamn att träna tillsammans med oss gratis.

Det är ett bra tillfälle för oss att kunna möta dels familjerna till våra elever men också nya potentiella medlemmar. Det är även en möjlighet för er att kunna träffa oss, se vad vi gör samt ställa frågor kring vår verksamhet!